Subscribe to our mailing list

Jan Juc Residence

CONTEMPORARY COASTAL
Perched on the cliffs at Jan Juc in Victoria, this coastal home has a strong connection to its local environment and a sense of being in and surrounded by nature. Based on the design of the original weatherboard home, Doherty Design Studio collaborated with Zen Architects to create a home with a relaxed beach house feel. A restrained material palette and a series of simple but finely detailed joinery units define the spaces and assist in creating a warm, casual feeling throughout the home.

Architect – Zen Architects
Builder – R & B Kahle
Photographer - Gorta Yuuki

Recognition - HOUSES Awards 2014 (Finalist), Interior Design Excellence Awards / IDEA Awards 2014 (Finalist) Australian Interior Design Awards / AIDA 2015 (Finalist)

Project completion – 2012

Image 1 of 8